Läs om de senaste och bästa babyprodukterna


Vi jobbar i en bransch där det verkligen är stor skillnad i kvalitet mellan olika märken. Att produktutvecklingen går så fort framåt är en annan bonus och vi har verkligen försökt hänga med i svängarna 2019. Vi jämför ständigt nya erbjudanden och produkter och försöker komma fram till vilka som är bäst för er kunder.

Här kommer vi att presentera någon eller några produkter som är nya och spännande och som vi tycker att vi kan erbjuda till ett väldigt bra pris. Att det handlar om bra kvalitet på nya produkter är viktigt men låga priser är också en bonus. Eller hur?

Stokke Beat


Detta är en ny modell från vår favorittillverkare av coola och praktiska barnvagnar för urbana föräldrar 2019. Stokke Beat kan beskrivas som en cityvagn med goda allround egenskaper, den är väldigt kompakt och kan fällas ihop med ett enhandsgrepp. Om du jämför den med andra barnvagnar från företaget så är den lättare men icke desto mindre skön att sitta eller ligga i. Vi tycker att Stokke Beat är bäst i sin kategori just nu.


Vi kan erbjuda en kampanj som innebär att du får liggdelen till halva priset när du beställer Stokke Beat av oss. Ange bonuskoden Ligga2019 vid din beställning.

Om du har frågor om våra senaste produkter kan du använda kontaktformuläret nedan.

Namn:
Email:
Meddelande:
Om oss Webbplatskarta